Μπάρες από λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

20 ΛΕΠΤΑ
12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 400 γρ. μπισκότα Πτι – Μπερ Παπαδοπούλου
  • 120 γρ. βούτυρο αγελάδας
  • 240 γρ. άσπρη σοκολάτα, λιωμένη σε μπεν-μαρί
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35%-36% λιπαρά
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 50 γρ. κονιάκ
  • 60 γρ. φιστίκια Αιγίνης

Εκτέλεση Συνταγής

1

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά.

2

Το ανακατεύουμε με την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη κουβερτούρα που πρέπει να είναι στους 38ºC περίπου.

3

Σπάμε τα μπισκότα Πτι – Μπερ και τα ραντίζουμε με το κονιάκ.

4

Τα ρίχνουμε στο προηγούμενο μείγμα και ανακατεύουμε πολύ καλά.

5

Αδειάζουμε το μείγμα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι ή ταψάκι 17×17 και ύψος 4 εκ. και πιέζουμε όλη την επιφάνεια.

6

Αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα και άλλη μισή ώρα εκτός ψυγείου και κόβουμε σε ράβδους.

Δείτε ακόμη

Banner for Δροσιστικό smoothie με Πτι Μπερ και κόκκινα φρούτα

Δροσιστικό smoothie με Πτι Μπερ και κόκκινα φρούτα

Banner for Fudge με Γεμιστά Σοκολάτα και λευκή σοκολάτα

Fudge με Γεμιστά Σοκολάτα και λευκή σοκολάτα