Μπανανο-σοκολατένια ταρτάκια με ολόκληρα Γεμιστά μπισκότα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για την μπανανο-σοκολατένια κρέμα
150 γρ. ώριμες μπανάνες
150 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
50 γρ. φυστικοβούτυρο
12 Γεμιστά μπανάνα & σοκολάτα
Για τη διακόσμηση
Mini Γεμιστά Σοκολάτα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
12 φέτες μπανάνα
- Εκτός από φυστικοβούτυρο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βούτυρα άλλων καρπών όπως αμυγδαλοβούτυρο ή ταχίνι - Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κορνέ χρησιμοποιούμε ένα κουτάλι
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τις μπανάνες.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις μπανάνες, τη λιωμένη σοκολάτα, το φυστικοβούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγα δευτερόλεπτα.
Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο για 60’ κατόπιν την βάζουμε σε κορνέ.
Γαρνίρουμε κάθε μπισκότο με την κρέμα που ετοιμάσαμε.
Σερβίρουμε τα ταρτάκια διακοσμώντας με Μini Γεμιστά και μια φέτα μπανάνας.