Μους σοκολάτας με Πτι Μπερ ολικής και επικάλυψης μαύρης σοκολάτας
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
210 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα (ψιλοκοµµένη) µε το γάλα. Αφήνουµε τη σοκολάτα µέχρι να λιώσει τελείως, ανακατεύοντας κατά διαστήµατα.
Αφού λιώσει η σοκολάτα, αφήνουµε λίγα λεπτά το µείγµα να γίνει χλιαρό.
Προσθέτουµε το γιαούρτι και χτυπάµε το µείγµα µε μίξερ χειρός µέχρι να οµογενοποιηθεί, για 4-5 λεπτά.
Μεταφέρουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνουµε στο ψυγείο µέχρι να σταθεροποιηθεί για περίπου 3 ώρες.
Για το σερβίρισμα χοντροσπάμε μερικά Πτι Μπερ ολικής άλεσης με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας Παπαδοπούλου και τα βάζουμε στη βάση του ποτηριού.
Γεμίζουμε με τη μους από τη σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Διακοσμούμε με έξτρα μπισκότα στην επιφάνεια.