Μους σοκολάτας με Πτι Μπερ ολικής και επικάλυψης μαύρης σοκολάτας

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ ολικής άλεσης & επικάλυψη μαύρης σοκολάτας

Υλικά

  • 250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη (χωρίς ζάχαρη)
  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
  • 100 γρ. γάλα
  • 100 γρ. Πτι Μπερ ολικής άλεσης με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας Παπαδοπούλου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα (ψιλοκοµµένη) µε το γάλα. Αφήνουµε τη σοκολάτα µέχρι να λιώσει τελείως, ανακατεύοντας κατά διαστήµατα.

2

Αφού λιώσει η σοκολάτα, αφήνουµε λίγα λεπτά το µείγµα να γίνει χλιαρό.

3

Προσθέτουµε το γιαούρτι και χτυπάµε το µείγµα µε μίξερ χειρός µέχρι να οµογενοποιηθεί, για 4-5 λεπτά.

4

Μεταφέρουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνουµε στο ψυγείο µέχρι να σταθεροποιηθεί για περίπου 3 ώρες.

5

Για το σερβίρισμα χοντροσπάμε μερικά Πτι Μπερ ολικής άλεσης με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας Παπαδοπούλου και τα βάζουμε στη βάση του ποτηριού.

6

Γεμίζουμε με τη μους από τη σακούλα ζαχαροπλαστικής.

7

Διακοσμούμε με έξτρα μπισκότα στην επιφάνεια.

Δείτε ακόμη

Banner for Κέικ κινόας με frosting κάστανο και Πτι Μπερ με αλεύρι ολικής & μαύρη σοκολάτα

Κέικ κινόας με frosting κάστανο και Πτι Μπερ με αλεύρι ολικής & μαύρη σοκολάτα

Banner for Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ