Μους σοκολάτας με Πτι Μπερ ολικής και επικάλυψης μαύρης σοκολάτας

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ ολικής άλεσης & επικάλυψη μαύρης σοκολάτας

Υλικά

  • 250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη (χωρίς ζάχαρη)
  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
  • 100 γρ. γάλα
  • 100 γρ. Πτι Μπερ ολικής άλεσης με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας Παπαδοπούλου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα (ψιλοκοµµένη) µε το γάλα. Αφήνουµε τη σοκολάτα µέχρι να λιώσει τελείως, ανακατεύοντας κατά διαστήµατα.

2

Αφού λιώσει η σοκολάτα, αφήνουµε λίγα λεπτά το µείγµα να γίνει χλιαρό.

3

Προσθέτουµε το γιαούρτι και χτυπάµε το µείγµα µε μίξερ χειρός µέχρι να οµογενοποιηθεί, για 4-5 λεπτά.

4

Μεταφέρουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνουµε στο ψυγείο µέχρι να σταθεροποιηθεί για περίπου 3 ώρες.

5

Για το σερβίρισμα χοντροσπάμε μερικά Πτι Μπερ ολικής άλεσης με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας Παπαδοπούλου και τα βάζουμε στη βάση του ποτηριού.

6

Γεμίζουμε με τη μους από τη σακούλα ζαχαροπλαστικής.

7

Διακοσμούμε με έξτρα μπισκότα στην επιφάνεια.

Δείτε ακόμη

Banner for Κέικ κινόας με frosting κάστανο και Πτι Μπερ με αλεύρι ολικής & μαύρη σοκολάτα

Κέικ κινόας με frosting κάστανο και Πτι Μπερ με αλεύρι ολικής & μαύρη σοκολάτα

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο