Μους με φράουλα και βάση ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου

Image of author Αντωνία Λάζου

Από την Αντωνία Λάζου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

60 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο Μιράντα Παπαδοπούλου
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% (200 γρ)
  • 2 φακελάκια ζελέ με άρωμα φράουλα
  • 4-5 μεγάλες φράουλες

Πηγή: diatrofi.gr

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σπάμε με το χέρι τα μπισκότα Μιράντα σε 4 μπολάκια.

2

Φτιάχνουμε το ζελέ και τα δύο φακελάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται επάνω στη συσκευασία και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

3

Στη συνέχεια το βγάζουμε και το χτυπάμε μαζί με τα δύο κεσεδάκια γιαούρτι.

4

Μόλις ομογενοποιηθούν και γίνει κρέμα βάζουμε λίγα κομμάτια φράουλας και τα ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο το γλυκό μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Δείτε ακόμη

Banner for Καλαθάκι από Μιράντα με γιαούρτι και φρούτα

Καλαθάκι από Μιράντα με γιαούρτι και φρούτα

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο