Μους με φράουλα και βάση ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου
Από την Αντωνία Λάζου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
60 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Αντωνία Λάζου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Πηγή: diatrofi.gr
Σπάμε με το χέρι τα μπισκότα Μιράντα σε 4 μπολάκια.
Φτιάχνουμε το ζελέ και τα δύο φακελάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται επάνω στη συσκευασία και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Στη συνέχεια το βγάζουμε και το χτυπάμε μαζί με τα δύο κεσεδάκια γιαούρτι.
Μόλις ομογενοποιηθούν και γίνει κρέμα βάζουμε λίγα κομμάτια φράουλας και τα ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο το γλυκό μέχρι να σταθεροποιηθεί.