Μους με φράουλα και βάση ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου

Image of author Αντωνία Λάζου

Από την Αντωνία Λάζου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

60 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο Μιράντα Παπαδοπούλου
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% (200 γρ)
  • 2 φακελάκια ζελέ με άρωμα φράουλα
  • 4-5 μεγάλες φράουλες

Πηγή: diatrofi.gr

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σπάμε με το χέρι τα μπισκότα Μιράντα σε 4 μπολάκια.

2

Φτιάχνουμε το ζελέ και τα δύο φακελάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται επάνω στη συσκευασία και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

3

Στη συνέχεια το βγάζουμε και το χτυπάμε μαζί με τα δύο κεσεδάκια γιαούρτι.

4

Μόλις ομογενοποιηθούν και γίνει κρέμα βάζουμε λίγα κομμάτια φράουλας και τα ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο το γλυκό μέχρι να σταθεροποιηθεί.