Μους με φράουλα και βάση ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου

Image of author Αντωνία Λάζου

Από την Αντωνία Λάζου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

60 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο Μιράντα Παπαδοπούλου
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% (200 γρ)
  • 2 φακελάκια ζελέ με άρωμα φράουλα
  • 4-5 μεγάλες φράουλες

Πηγή: diatrofi.gr

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σπάμε με το χέρι τα μπισκότα Μιράντα σε 4 μπολάκια.

2

Φτιάχνουμε το ζελέ και τα δύο φακελάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται επάνω στη συσκευασία και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

3

Στη συνέχεια το βγάζουμε και το χτυπάμε μαζί με τα δύο κεσεδάκια γιαούρτι.

4

Μόλις ομογενοποιηθούν και γίνει κρέμα βάζουμε λίγα κομμάτια φράουλας και τα ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο το γλυκό μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Δείτε ακόμη

Banner for Cookie pops με μπισκότα Μιράντα

Cookie pops με μπισκότα Μιράντα

Banner for Μπανάνα σπλιτ με Γεμιστά Σοκολάτα και καραμελωμένες μπανάνες

Μπανάνα σπλιτ με Γεμιστά Σοκολάτα και καραμελωμένες μπανάνες