Μους λάιμ με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
20 ΛΕΠΤΑ
10-12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τη μους
Για την γαρνιτούρα
Βάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό να μαλακώσει.
Σπάμε τη λευκή σοκολάτα σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε το γάλα στη φωτιά έως ότου βράσει.
Αδειάζουμε στη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τις ζελατίνες και το ξύσμα των λάιμ. Για πιο έντονο άρωμα μπορούμε να προσθέσουμε και το χυμό από 2 λάιμ.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος έως ότου γίνει ημίρρευστη σαντιγί.
Ομογενοποιούμε τα μείγματα.
Σπάμε τα μπισκότα Πτι – Μπερ σε μεγάλα κομμάτια και τα μοιράζουμε σε ποτήρια. Από πάνω ρίχνουμε τη μους.
Γαρνίρουμε με κομμάτια μπισκότου Πτι – Μπερ και μία φέτα λάιμ.