Μους λάιμ με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

20 ΛΕΠΤΑ
10-12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Για τη μους

  • 250 γρ. γάλα
  • 460 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 10 γρ. ζελατίνη
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 4 λάιμ

Για την γαρνιτούρα

  • μπισκότα Πτι – Μπερ
  • φέτες λάιμ

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό να μαλακώσει.

2

Σπάμε τη λευκή σοκολάτα σε μικρά κομμάτια.

3

Βάζουμε το γάλα στη φωτιά έως ότου βράσει.

4

Αδειάζουμε στη σοκολάτα και ανακατεύουμε.

5

Προσθέτουμε τις ζελατίνες και το ξύσμα των λάιμ. Για πιο έντονο άρωμα μπορούμε να προσθέσουμε και το χυμό από 2 λάιμ.

6

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος έως ότου γίνει ημίρρευστη σαντιγί.

7

Ομογενοποιούμε τα μείγματα.

8

Σπάμε τα μπισκότα Πτι – Μπερ σε μεγάλα κομμάτια και τα μοιράζουμε σε ποτήρια. Από πάνω ρίχνουμε τη μους.

9

Γαρνίρουμε με κομμάτια μπισκότου Πτι – Μπερ και μία φέτα λάιμ.

Δείτε ακόμη

Banner for Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Banner for Παγωτό parfait σοκολάτα με βύσσινο και Πτι-Μπερ σε σάντουιτς

Παγωτό parfait σοκολάτα με βύσσινο και Πτι-Μπερ σε σάντουιτς