Μους λάιμ με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

20 ΛΕΠΤΑ
10-12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Για τη μους

  • 250 γρ. γάλα
  • 460 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 10 γρ. ζελατίνη
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 4 λάιμ

Για την γαρνιτούρα

  • μπισκότα Πτι – Μπερ
  • φέτες λάιμ

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό να μαλακώσει.

2

Σπάμε τη λευκή σοκολάτα σε μικρά κομμάτια.

3

Βάζουμε το γάλα στη φωτιά έως ότου βράσει.

4

Αδειάζουμε στη σοκολάτα και ανακατεύουμε.

5

Προσθέτουμε τις ζελατίνες και το ξύσμα των λάιμ. Για πιο έντονο άρωμα μπορούμε να προσθέσουμε και το χυμό από 2 λάιμ.

6

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος έως ότου γίνει ημίρρευστη σαντιγί.

7

Ομογενοποιούμε τα μείγματα.

8

Σπάμε τα μπισκότα Πτι – Μπερ σε μεγάλα κομμάτια και τα μοιράζουμε σε ποτήρια. Από πάνω ρίχνουμε τη μους.

9

Γαρνίρουμε με κομμάτια μπισκότου Πτι – Μπερ και μία φέτα λάιμ.

Δείτε ακόμη

Banner for Πρωινό Smoothie με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Πρωινό Smoothie με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο