Μους λευκής σοκολάτας με πραλίνα με Caprice Παπαδοπούλου

45 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

• 130 γρ. γάλα
• 5 γρ. ζελατίνη (μουλιασμένη σε κρύο νερό)
• 235 γρ. λευκή σοκολάτα
• 250 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε το γάλα να πάρει μία βράση και προσθέτουμε ανακατεύοντας τη ζελατίνη και κατόπιν τη λευκή σοκολάτα.

2

Αφού πέσει η θερμοκρασία, ενσωματώνουμε απαλά με την κρέμα γάλακτος , αφού την έχουμε πρώτα χτυπήσει , για να διογκωθεί και σερβίρουμε σε κουπάκια.

3

Τοποθετούμε στο ψυγείο ή την κατάψυξη και, αφού κρυώσει, γαρνίρουμε στο κέντρο με λίγη πραλίνα ανακατεμένη με θρυμματισμένα Caprice.

Δείτε ακόμη

Banner for Γλυκό ψυγείου με βάση από Caprice, μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρο και μους πραλίνας

Γλυκό ψυγείου με βάση από Caprice, μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρο και μους πραλίνας

Banner for Ταρτάκια - φαντασματάκια με μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ και κρέμα σοκολάτα

Ταρτάκια - φαντασματάκια με μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ και κρέμα σοκολάτα