Μους λευκής σοκολάτας με πραλίνα με Caprice Παπαδοπούλου
45 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
• 130 γρ. γάλα
• 5 γρ. ζελατίνη (μουλιασμένη σε κρύο νερό)
• 235 γρ. λευκή σοκολάτα
• 250 γρ. κρέμα γάλακτος
Βάζουμε το γάλα να πάρει μία βράση και προσθέτουμε ανακατεύοντας τη ζελατίνη και κατόπιν τη λευκή σοκολάτα.
Αφού πέσει η θερμοκρασία, ενσωματώνουμε απαλά με την κρέμα γάλακτος , αφού την έχουμε πρώτα χτυπήσει , για να διογκωθεί και σερβίρουμε σε κουπάκια.
Τοποθετούμε στο ψυγείο ή την κατάψυξη και, αφού κρυώσει, γαρνίρουμε στο κέντρο με λίγη πραλίνα ανακατεμένη με θρυμματισμένα Caprice.