Μωσαϊκό Mocha με Πτι ΜπερΠαπαδοπούλου
Από τη Madame Ginger
20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και την λιώνουμε σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.
Σπάμε μέσα στο μπολ τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λικέρ, το κακάο και τον καφέ και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε το μείγμα μας στο κέντρο ενός μεγάλου κομματιού λαδόκολλας.
Το τυλίγουμε σε μακρόστενο σχήμα και κλείνουμε καλά τις άκρες. Βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες.
Όταν παγώσει καλά, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.