Μωσαϊκό Mocha με Πτι ΜπερΠαπαδοπούλου

Image of author Madame Ginger

Από τη Madame Ginger

20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1 συσκευασία ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό
  • 220 γρ. κουβερτούρα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ.σ. λικέρ καφέ
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 2 κ.σ. στιγμιαίος καφές
  • 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και την λιώνουμε σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο.

2

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.

3

Σπάμε μέσα στο μπολ τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ανακατεύουμε.

4

Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λικέρ, το κακάο και τον καφέ και ανακατεύουμε καλά.

5

Μεταφέρουμε το μείγμα μας στο κέντρο ενός μεγάλου κομματιού λαδόκολλας.

6

Το τυλίγουμε σε μακρόστενο σχήμα και κλείνουμε καλά τις άκρες. Βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες.

7

Όταν παγώσει καλά, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Πρωινό Smoothie με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Πρωινό Smoothie με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο