Μωσαϊκό Mocha με Πτι ΜπερΠαπαδοπούλου

Image of author Madame Ginger

Από τη Madame Ginger

20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1 συσκευασία ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό
  • 220 γρ. κουβερτούρα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ.σ. λικέρ καφέ
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 2 κ.σ. στιγμιαίος καφές
  • 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και την λιώνουμε σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο.

2

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.

3

Σπάμε μέσα στο μπολ τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ανακατεύουμε.

4

Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λικέρ, το κακάο και τον καφέ και ανακατεύουμε καλά.

5

Μεταφέρουμε το μείγμα μας στο κέντρο ενός μεγάλου κομματιού λαδόκολλας.

6

Το τυλίγουμε σε μακρόστενο σχήμα και κλείνουμε καλά τις άκρες. Βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες.

7

Όταν παγώσει καλά, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.