Μιλφέιγ με Cream Crackers Παπαδοπούλου με β-γλυκάνη

150 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη

Υλικά

  • 45 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη (3 πακέτα)
  • 2 φακελάκια κρέμα βανίλια τύπου άνθος αραβοσίτου (χωρίς βράσιμο)
  • Άπαχο γάλα (όσο χρειάζεται για την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης)
  • Κανέλα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα, ώστε να γίνει κρέμα και την αφήνουμε στο ψυγείο.

2

Παίρνουμε Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και τα τοποθετούμε στον πυθμένα ενός μικρού πυρέξ, ώστε να τον καλύψουν όλο.

3

Βάζουμε την ½ κρέμα πάνω από το στρώμα των Cream Crackers και την απλώνουμε ομοιόμορφα.

4

Από πάνω φτιάχνουμε άλλο ένα στρώμα από Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα.

5

Τρίβουμε 3-4 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη με τα χέρια μας, και τα πολύ μικρά κομμάτια που σχηματίστηκαν τα ρίχνουμε πάνω από την κρέμα για γαρνίρισμα.

6

Βάζουμε σε όλη την επιφάνεια αρκετή κανέλλα και παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με ταχίνι σοκολάτας, καρύδια και φλέικς μαύρης σοκολάτας

Cream Crackers Παπαδοπούλου με ταχίνι σοκολάτας, καρύδια και φλέικς μαύρης σοκολάτας