Μιλφέιγ με Cream Crackers Παπαδοπούλου με β-γλυκάνη

150 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη

Υλικά

  • 45 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη (3 πακέτα)
  • 2 φακελάκια κρέμα βανίλια τύπου άνθος αραβοσίτου (χωρίς βράσιμο)
  • Άπαχο γάλα (όσο χρειάζεται για την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης)
  • Κανέλα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα, ώστε να γίνει κρέμα και την αφήνουμε στο ψυγείο.

2

Παίρνουμε Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και τα τοποθετούμε στον πυθμένα ενός μικρού πυρέξ, ώστε να τον καλύψουν όλο.

3

Βάζουμε την ½ κρέμα πάνω από το στρώμα των Cream Crackers και την απλώνουμε ομοιόμορφα.

4

Από πάνω φτιάχνουμε άλλο ένα στρώμα από Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα.

5

Τρίβουμε 3-4 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη με τα χέρια μας, και τα πολύ μικρά κομμάτια που σχηματίστηκαν τα ρίχνουμε πάνω από την κρέμα για γαρνίρισμα.

6

Βάζουμε σε όλη την επιφάνεια αρκετή κανέλλα και παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο

Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο

Banner for Γλυκό σνακ με Cream Crackers με β-γλυκάνη και ταχίνι

Γλυκό σνακ με Cream Crackers με β-γλυκάνη και ταχίνι