Μιλφέιγ με Cream Crackers Παπαδοπούλου με β-γλυκάνη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα, ώστε να γίνει κρέμα και την αφήνουμε στο ψυγείο.
Παίρνουμε Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και τα τοποθετούμε στον πυθμένα ενός μικρού πυρέξ, ώστε να τον καλύψουν όλο.
Βάζουμε την ½ κρέμα πάνω από το στρώμα των Cream Crackers και την απλώνουμε ομοιόμορφα.
Από πάνω φτιάχνουμε άλλο ένα στρώμα από Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα.
Τρίβουμε 3-4 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη με τα χέρια μας, και τα πολύ μικρά κομμάτια που σχηματίστηκαν τα ρίχνουμε πάνω από την κρέμα για γαρνίρισμα.
Βάζουμε σε όλη την επιφάνεια αρκετή κανέλλα και παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.