KRISPIES Παπαδοπούλου ολικής άλεσης με πέστο και ντοματίνια
10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβουμε κάθε ντοματίνι σε 4 ροδέλες. Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθούν τα υγρά τους. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Απλώνουμε 1 κ.σ. σάλτσα πέστο πάνω σε κάθε Krispie.
Απλώνουμε τις ροδέλες ντομάτας (περίπου 4-5) πάνω σε κάθε Krispie, εναλλάξ κόκκινες και κίτρινες.
Γαρνίρουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού.