KRISPIES Παπαδοπούλου ολικής άλεσης με πέστο και ντοματίνια

10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES ολικής άλεσης χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου Krispies ολικής άλεσης χωρίς πρόσθετα σάκχαρα
  • 1 βαζάκι σάλτσα πέστο
  • 4-5 κόκκινα ντοματίνια
  • 4-5 κίτρινα ντοματίνια
  • 4-5 φύλλα φρέσκου βασιλικού (ψιλοκομμένα) για τη γαρνιτούρα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κόβουμε κάθε ντοματίνι σε 4 ροδέλες. Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθούν τα υγρά τους. Τα αφήνουμε στην άκρη.

2

Απλώνουμε 1 κ.σ. σάλτσα πέστο πάνω σε κάθε Krispie.

3

Απλώνουμε τις ροδέλες ντομάτας (περίπου 4-5) πάνω σε κάθε Krispie, εναλλάξ κόκκινες και κίτρινες.

4

Γαρνίρουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού.

Δείτε ακόμη

Banner for Γουακαμόλε με KRISPIES Παπαδοπούλου ολικής άλεσης

Γουακαμόλε με KRISPIES Παπαδοπούλου ολικής άλεσης

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο