Γουακαμόλε με KRISPIES Παπαδοπούλου ολικής άλεσης
30 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Βγάζουμε τη σάρκα με κουτάλι και τοποθετούμε σε μπολ.
Ψιλοκόβουμε το κόκκινο κρεμμύδι και το βάζουμε στο μπολ με το αβοκάντο.
Αφαιρούμε τα σπόρια της ντομάτας. Την ψιλοκόβουμε και τη βάζουμε στο μπολ με το αβοκάντο.
Προσθέτουμε τον χυμό του λάιμ.
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά με πιρούνι. Καρυκεύουμε με αλατοπίπερο.
Σκεπάζουμε και κρυώνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου πριν σερβίρουμε.