KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο
10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε ένα μπωλ με βραστό νερό μουλιάζετε τα κάσιους για τουλάχιστον 4 ώρες.
Σουρώνετε τα κάσιους και τα αλέθετε σε ένα δυνατό μίξερ μαζί με τη μαγιά, το ελαιόλαδο, το θαλασσινό αλάτι και το χυμό λεμόνι – μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.
Πολτοποιείτε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και το ανακατεύετε με την κρέμα κάσιους. Αν προτιμάτε πιο κρεμώδη υφή, προσθέτετε το αβοκάντο στη κρέμα κάσιους και πολτοποιείτε στο μίξερ. Δοκιμάστε και προσαρμόστε το αλάτι και την οξύτητα σύμφωνα με την προτίμηση σας αν χρειάζεται.
Απλώστε μια στρώση ‘τυρί’ κρέμα, σε κάθε παξιμαδάκι KRISPIES και προσθέστε 2 λωρίδες αγγουριού.
Γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού και μπούκοβο.