KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, στραγγιστό γιαούρτι, αχλάδι, μέλι και φουντούκια 5 ΛΕΠΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 1 συσκευασία Παπαδοπούλου ΚRISPIES με χαρούπι 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 4 αχλάδια 5 κουταλιές της σούπας θυμαρίσιο μέλι 16 φουντούκια, καβουρδισμένα Εκτέλεση Συνταγής 1 Κόβετε το αχλάδι σε λεπτές φέτες. 2 Απλώνετε 2 κουταλάκια του γλυκού στραγγιστό γιαούρτι σε κάθε KRISPIES. 3 Τοποθετείτε 3 λεπτές φέτες αχλάδι από πάνω τους. 4 Γαρνίρετε με θυμαρίσιο μέλι και σπασμένα καβουρδισμένα φουντούκια. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, γραβιέρα, dressing μουστάρδας και ρόκα Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες x
Δείτε ακόμη KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, γραβιέρα, dressing μουστάρδας και ρόκα Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες