Κρέπες με κρέμα μπανάνα, σοκολάτα και Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τις κρέπες
Για την κρέμα μπανάνα-μπισκότο
Για την κρέμα σοκολάτα
Μπορούμε να χρησιμοποιούμε και λευκή σοκολάτα
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γάλα, τα αυγά, το βούτυρο, το αλάτι και το μέλι, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε τις μπανάνες, τη ζάχαρη καρύδας και το νερό σε ένα τηγάνι και καραμελώνουμε τις μπανάνες, σε χαμηλή φωτιά, για 2-3 λεπτά, αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο.
Μόλις κρυώσουν οι μπανάνες, προσθέτουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα, τα φουντούκια, και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη σοκολάτα σε μπολ, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την περιχύνουμε ανακατεύοντας με μια σπάτουλα μέχρι να λιώσει.
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε όσο μείγμα χρειάζεται ώστε να φτιάξουμε όμοιες κρέπες.
Ψήνουμε τις κρέπες όσο χρειαστεί και από τις δύο πλευρές.
Σε μια πιατέλα κάνουμε στρώσεις τις κρέπες με την κρέμα μπισκότου και σοκολάτας, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Σερβίρουμε τις κρέπες πασπαλισμένες με θρυμματισμένο μπισκότο.