Κορμός Σοκολάτας με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
Από την Υπατία Παπασταμάτη
20 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Υπατία Παπασταμάτη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε τα φουντούκια.
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης και αφήνουμε να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει το μείγμα, σπάμε σε κομματάκια τα καραμελωμένα φουντούκια με τη βοήθεια ενός μαχαιριού.
Τοποθετούμε τα φουντούκια σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ σπασμένα με τα χέρια μας, τη ζάχαρη άχνη, το φυστκοβούτυρο και το κακάο και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα σκεύος που έχουμε βάλει μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες.
Μπορούμε να γαρνίρουμε τον κορμό με λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα και φουντούκια.