Κορμός Σοκολάτας με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

20 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1 ½ πακέτο  ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 100γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 5 κ.σ. φυστικοβούτυρο
  • 100γρ. φουντούκια
  • 100γρ. ζάχαρη
  • Λίγη σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη και φουντούκια για ντεκόρ

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει.

2

Προσθέτουμε τα φουντούκια.

3

Ρίχνουμε το μείγμα πάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης και αφήνουμε να κρυώσει.

4

Μόλις κρυώσει το μείγμα, σπάμε σε κομματάκια τα καραμελωμένα φουντούκια με τη βοήθεια ενός μαχαιριού.

5

Τοποθετούμε τα φουντούκια σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ  σπασμένα με τα χέρια μας, τη ζάχαρη άχνη, το φυστκοβούτυρο και το κακάο και ανακατεύουμε.

6

Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα σκεύος που έχουμε βάλει μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες.

7

Μπορούμε να γαρνίρουμε τον κορμό με λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα  και φουντούκια.

Δείτε ακόμη

Banner for Τούρτα με μους καφέ και σοκολάτας

Τούρτα με μους καφέ και σοκολάτας

Banner for Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα