Κορμός Σοκολάτας με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

20 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1 ½ πακέτο  ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 100γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 5 κ.σ. φυστικοβούτυρο
  • 100γρ. φουντούκια
  • 100γρ. ζάχαρη
  • Λίγη σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη και φουντούκια για ντεκόρ

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει.

2

Προσθέτουμε τα φουντούκια.

3

Ρίχνουμε το μείγμα πάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης και αφήνουμε να κρυώσει.

4

Μόλις κρυώσει το μείγμα, σπάμε σε κομματάκια τα καραμελωμένα φουντούκια με τη βοήθεια ενός μαχαιριού.

5

Τοποθετούμε τα φουντούκια σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ  σπασμένα με τα χέρια μας, τη ζάχαρη άχνη, το φυστκοβούτυρο και το κακάο και ανακατεύουμε.

6

Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα σκεύος που έχουμε βάλει μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες.

7

Μπορούμε να γαρνίρουμε τον κορμό με λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα  και φουντούκια.