Κορμός με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου και πραλίνα με Caprice

30 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

  • 225 γρ. Μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 50 γρ. Caprice Παπαδοπούλου
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  • 50 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 50 γρ. κονιάκ
  • 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με τη σοκολάτα, προσθέτουμε την πραλίνα, το κονιάκ και την κρέμα γάλακτος ρευστή, ανακατεύοντας καλά.

2

Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και Caprice και ανακατεύουμε πολύ καλά.

3

Τοποθετούμε σε φόρμα μακρόστενη και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα.