Κορμός με φιστικοβούτυρο και Caprice Παπαδοπούλου

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Γαβριήλ Νικολαΐδης

135' ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

300 γρ. φιστικοβούτυρο
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 ml (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. Caprice Παπαδοπούλου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Στήνουμε μπεν μαρί βάζοντας ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει και λιώνουμε την κουβερτούρα.

2

Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το φιστικοβούτυρο κι ανακατεύουμε καλά.

3

Χοντροσπάμε τα Caprice Παπαδοπούλου απευθείας μέσα στο μείγμα.

4

Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί.

5

Δίνουμε σχήμα ρολού και τυλίγουμε το χαρτί σαν καραμέλα.

6

Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου και παγώνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες.

7

Έπειτα βγάζουμε από το ψυγείο, κόβουμε και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Γλυκό ψυγείου με βάση από Caprice, μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρο και μους πραλίνας

Γλυκό ψυγείου με βάση από Caprice, μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρο και μους πραλίνας

Banner for Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα