Κορμός με φιστικοβούτυρο και Caprice Παπαδοπούλου
Γαβριήλ Νικολαΐδης
135' ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Γαβριήλ Νικολαΐδης
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
300 γρ. φιστικοβούτυρο
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 ml (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. Caprice Παπαδοπούλου
Στήνουμε μπεν μαρί βάζοντας ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει και λιώνουμε την κουβερτούρα.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το φιστικοβούτυρο κι ανακατεύουμε καλά.
Χοντροσπάμε τα Caprice Παπαδοπούλου απευθείας μέσα στο μείγμα.
Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Δίνουμε σχήμα ρολού και τυλίγουμε το χαρτί σαν καραμέλα.
Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου και παγώνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες.
Έπειτα βγάζουμε από το ψυγείο, κόβουμε και σερβίρουμε.