Κορμός με Caprice Παπαδοπούλου και φιστίκι Αιγίνης
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
210 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και τη σοκολάτα.
Προσθέτουμε το κακάο.
Αφού λιώσουν καλά προσθέτουμε το φιστίκι.
Προσθέτουμε και τα σπασμένα Caprice Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε τη βάση μιας φόρμας για κέικ με Caprice Παπαδοπούλου
Γεμίζουμε τη φόρμα με το μείγμα.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 2 ώρες, να σφίξει.