Κορμός με Caprice Παπαδοπούλου και φιστίκι Αιγίνης

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

  • 200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 1 κουτί (400 ml) ζαχαρούχο γάλα
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 200 γρ. φιστίκια Αιγίνης (ολόκληρα)
  • 200 γρ. Caprice Παπαδοπούλου χοντροσπασμένα (συν έξτρα για το food styling)

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και τη σοκολάτα.

2

Προσθέτουμε το κακάο.

3

Αφού λιώσουν καλά προσθέτουμε το φιστίκι.

4

Προσθέτουμε και τα σπασμένα Caprice Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε καλά.

5

Στρώνουμε τη βάση μιας φόρμας για κέικ με Caprice Παπαδοπούλου

6

Γεμίζουμε τη φόρμα με το μείγμα.

7

Μεταφέρουμε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 2 ώρες, να σφίξει.

Δείτε ακόμη

Banner for Γλυκό ψυγείου με βάση από Caprice, μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρο και μους πραλίνας

Γλυκό ψυγείου με βάση από Caprice, μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρο και μους πραλίνας

Banner for Σοκολατένιος Κορμός

Σοκολατένιος Κορμός