Καριόκες Αστεράκια με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
45 ΛΕΠΤΑ
20-25 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά, εκτός από τη σοκολάτα υγείας και τη λευκή σοκολάτα, μέχρι να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
Ανοίγουμε με τα χέρια μας πάνω σε μια λαδόκολλα το μείγμα και κόβουμε με τα τσέρκια σε σχήματα αστεριού, χιονονιφάδας και δεντράκι χριστουγεννιάτικο.
Τοποθετούμε τις κομμένες καριόκες στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν καλά.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βουτάμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού τις καριόκες, τις τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα και στο ψυγείο ξανά μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα και την τοποθετούμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής. Σχηματίζουμε πάνω στις καριόκες λευκές κάθετες γραμμές από τη λευκή σοκολάτα και επανατοποθετούμε στο ψυγείο.