Καναπεδάκια με Cream Crackers Παπαδοπούλου και γαρίδες
Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist
20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τις γαρίδες
Ετοιμάζουμε πρώτα τις γαρίδες ως εξής: ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Τις « σβήνουμε» με το κρασί και τις καρυκεύουμε (με το κάρι).
Στη συνέχεια, μοιράζουμε το χούμους αλείφοντας το στα Cream Crackers Παπαδοπούλου
Από πάνω βάζουμε τις γαρίδες και τις λωρίδες του αγγουριού.
Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το ξύσμα από λάιμ. Σερβίρουμε αμέσως.