Καναπεδάκια με Cream Crackers Παπαδοπούλου και γαρίδες

Image of author Αντωνία Κατή

Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist

20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers σίτου (κλασικά)

Υλικά

  • Cream Crackers Παπαδοπούλου Σίτου (10-12 crackers από 1 πακέτο 140γρ.)
  • 350-400 γρ. έτοιμο χούμους
  • 10-12 λεπτές λωρίδες αγγούρι
  • Ξύσμα από λάιμ

Για τις γαρίδες

  • 10-12 γαρίδες (καθαρισμένες και προβρασμένες)
  • Ελαιόλαδο
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Κάρι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ετοιμάζουμε πρώτα τις γαρίδες ως εξής: ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Τις « σβήνουμε» με το κρασί και τις καρυκεύουμε (με το κάρι).

2

Στη συνέχεια, μοιράζουμε το χούμους αλείφοντας το στα Cream Crackers Παπαδοπούλου

3

Από πάνω βάζουμε τις γαρίδες και τις λωρίδες του αγγουριού.

4

Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το ξύσμα από λάιμ. Σερβίρουμε αμέσως.

Δείτε ακόμη

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Banner for Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες

Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες