Gluten free energy balls με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
15 ΛΕΠΤΑ
14 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι μέχρι να γίνουν τρίμμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα προαιρετικά του γαρνιρίσματος και με τα χέρια μας σχηματίζουμε μπαλάκια των 20 γραμμαριών.
Προαιρετικά γαρνίρουμε με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι και λιναρόσπορο κοπανιστό.