Gluten free energy balls με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

15 ΛΕΠΤΑ
14 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μπισκότα με Πορτοκάλι Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

  • 100 γρ. μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι
  • 45 γρ. αλεύρι αμυγδάλου ή τριμμένα αμύγδαλα
  • 80 γρ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
  • 40 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 30 γρ. λιναρόσπορο κοπανιστό
  • 30 γρ. λιναρόσπορο κοπανιστό
  • ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  • 30 γρ. gluten free μπισκότα Παπαδοπούλου πορτοκάλι αλεσμένα
  • 20 γρ. λιναρόσπορο (προαιρετικά για γαρνίρισμα)

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι μέχρι να γίνουν τρίμμα.

2

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα προαιρετικά του γαρνιρίσματος και με τα χέρια μας σχηματίζουμε μπαλάκια των 20 γραμμαριών.

3

Προαιρετικά γαρνίρουμε με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι και λιναρόσπορο κοπανιστό.

Δείτε ακόμη

Banner for Μπάρες carrot cake με Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Xωρίς Γλουτένη με Πορτοκάλι

Μπάρες carrot cake με Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Xωρίς Γλουτένη με Πορτοκάλι

Banner for Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες

Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες