Gluten free energy balls με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

15 ΛΕΠΤΑ
14 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μπισκότα με Πορτοκάλι Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

  • 100 γρ. μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι
  • 45 γρ. αλεύρι αμυγδάλου ή τριμμένα αμύγδαλα
  • 80 γρ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
  • 40 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 30 γρ. λιναρόσπορο κοπανιστό
  • 30 γρ. λιναρόσπορο κοπανιστό
  • ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  • 30 γρ. gluten free μπισκότα Παπαδοπούλου πορτοκάλι αλεσμένα
  • 20 γρ. λιναρόσπορο (προαιρετικά για γαρνίρισμα)

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι μέχρι να γίνουν τρίμμα.

2

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα προαιρετικά του γαρνιρίσματος και με τα χέρια μας σχηματίζουμε μπαλάκια των 20 γραμμαριών.

3

Προαιρετικά γαρνίρουμε με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με πορτοκάλι και λιναρόσπορο κοπανιστό.

Δείτε ακόμη

Banner for Τάρτα πορτοκάλι με Μπισκότα Παπαδοπούλου με Πορτοκάλι Χωρίς Γλουτένη

Τάρτα πορτοκάλι με Μπισκότα Παπαδοπούλου με Πορτοκάλι Χωρίς Γλουτένη

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο