Γιαουρτογλυκό με ζελέ και ΦρουτοΓεμιστά καρύδα

>60’ ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα καρύδα

Υλικά

Για τη βάση

  • 12 ΦρουτοΓεμιστά Καρύδα Παπαδοπούλου

Για την κρέμα

  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 150 γρ. κρέμα καρύδας
  • 1 φακελάκι ζελέ ανανά
  • 3 φέτες ανανά κομπόστα, κομμένες σε κυβάκια
  • 100 ml σιρόπι από την κομπόστα ανανά
  • 50 ml κρύο νερό
  • 100 ml καυτό νερό

Για το σερβίρισμα

  • 250 γρ. σαντιγί
  • 50 γρ. τριμμένη καρύδα, ψημένη

Εκτέλεση Συνταγής

1

Διαλύουμε το ζελέ στο καυτό νερό και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το κρύο νερό και το σιρόπι, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει το ζελέ.

2

Σε μπολ αναμειγνύουμε την κρέμα καρύδας, το γιαούρτι, τον ανανά και το ζελέ.

3

Ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

4

Σπάμε τα μπισκότα σε μέτρια κομμάτια, τα μοιράζουμε σε 6 ποτήρια και τα γεμίζουμε με την κρέμα που ετοιμάσαμε.

5

Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα να κρυώσει το γλυκό.

6

Γαρνίρουμε με τη σαντιγί, την καρύδα, Φρουτογεμιστά Καρύδα και σερβίρουμε.