Γιαουρτογλυκό με ζελέ και ΦρουτοΓεμιστά καρύδα
>60’ ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τη βάση
Για την κρέμα
Για το σερβίρισμα
Διαλύουμε το ζελέ στο καυτό νερό και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το κρύο νερό και το σιρόπι, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει το ζελέ.
Σε μπολ αναμειγνύουμε την κρέμα καρύδας, το γιαούρτι, τον ανανά και το ζελέ.
Ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Σπάμε τα μπισκότα σε μέτρια κομμάτια, τα μοιράζουμε σε 6 ποτήρια και τα γεμίζουμε με την κρέμα που ετοιμάσαμε.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα να κρυώσει το γλυκό.
Γαρνίρουμε με τη σαντιγί, την καρύδα, Φρουτογεμιστά Καρύδα και σερβίρουμε.