Γιαουρτογλυκό με ζελέ και ΦρουτοΓεμιστά καρύδα

>60’ ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα καρύδα

Υλικά

Για τη βάση

  • 12 ΦρουτοΓεμιστά Καρύδα Παπαδοπούλου

Για την κρέμα

  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 150 γρ. κρέμα καρύδας
  • 1 φακελάκι ζελέ ανανά
  • 3 φέτες ανανά κομπόστα, κομμένες σε κυβάκια
  • 100 ml σιρόπι από την κομπόστα ανανά
  • 50 ml κρύο νερό
  • 100 ml καυτό νερό

Για το σερβίρισμα

  • 250 γρ. σαντιγί
  • 50 γρ. τριμμένη καρύδα, ψημένη

Εκτέλεση Συνταγής

1

Διαλύουμε το ζελέ στο καυτό νερό και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το κρύο νερό και το σιρόπι, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει το ζελέ.

2

Σε μπολ αναμειγνύουμε την κρέμα καρύδας, το γιαούρτι, τον ανανά και το ζελέ.

3

Ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

4

Σπάμε τα μπισκότα σε μέτρια κομμάτια, τα μοιράζουμε σε 6 ποτήρια και τα γεμίζουμε με την κρέμα που ετοιμάσαμε.

5

Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα να κρυώσει το γλυκό.

6

Γαρνίρουμε με τη σαντιγί, την καρύδα, Φρουτογεμιστά Καρύδα και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Τσιζκέικ με σοκολάτα, καρύδα και Γεμιστά Καρύδα

Τσιζκέικ με σοκολάτα, καρύδα και Γεμιστά Καρύδα

Banner for Εναλλακτικό Cheesecake Τορτίγιας με γιαούρτι

Εναλλακτικό Cheesecake Τορτίγιας με γιαούρτι