Cream Crackers Παπαδοπούλου με ψητή κολοκύθα

Image of author Χριστίνα Φώτη

Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger

30 ΛΕΠΤΑ
1 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers σίτου (κλασικά)

Υλικά

  • 3 Cream Crackers Παπαδοπούλου
  • 1 μικρή βιολογική πορτοκαλί κολοκύθα
  • 1 συσκευασία γαλλικό κατσικίσιο τυρί κρέμα
  • Ρόδι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Πλένoυμε και κόβουμε στα δύο μια πολύ μικρή πορτοκαλί κολοκύθα και την καθαρίζουμε από τους σπόρους.

2

Αφού αλείψουμε με ελαιόλαδο την κολοκύθα, την τοποθετούμε στον φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω και την αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να μαλακώσει.

3

Όταν ψηθεί η κολοκύθα, αφαιρούμε τη φλούδα και την κόβουμε σε φέτες. Σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου αλείφουμε τυρί κρέμα και τοποθετούμε μια φέτα κολοκύθας.

4

Γαρνίρουμε με σπόρους από ρόδι.

 

Πηγή: diatrofi.gr