Cream Crackers Παπαδοπούλου με ψητή κολοκύθα
Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger
30 ΛΕΠΤΑ
1 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Πλένoυμε και κόβουμε στα δύο μια πολύ μικρή πορτοκαλί κολοκύθα και την καθαρίζουμε από τους σπόρους.
Αφού αλείψουμε με ελαιόλαδο την κολοκύθα, την τοποθετούμε στον φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω και την αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να μαλακώσει.
Όταν ψηθεί η κολοκύθα, αφαιρούμε τη φλούδα και την κόβουμε σε φέτες. Σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου αλείφουμε τυρί κρέμα και τοποθετούμε μια φέτα κολοκύθας.
Γαρνίρουμε με σπόρους από ρόδι.
Πηγή: diatrofi.gr