Cream Crackers Παπαδοπούλου με ψητή κολοκύθα

Image of author Χριστίνα Φώτη

Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger

30 ΛΕΠΤΑ
1 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers σίτου (κλασικά)

Υλικά

  • 3 Cream Crackers Παπαδοπούλου
  • 1 μικρή βιολογική πορτοκαλί κολοκύθα
  • 1 συσκευασία γαλλικό κατσικίσιο τυρί κρέμα
  • Ρόδι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Πλένoυμε και κόβουμε στα δύο μια πολύ μικρή πορτοκαλί κολοκύθα και την καθαρίζουμε από τους σπόρους.

2

Αφού αλείψουμε με ελαιόλαδο την κολοκύθα, την τοποθετούμε στον φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω και την αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να μαλακώσει.

3

Όταν ψηθεί η κολοκύθα, αφαιρούμε τη φλούδα και την κόβουμε σε φέτες. Σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου αλείφουμε τυρί κρέμα και τοποθετούμε μια φέτα κολοκύθας.

4

Γαρνίρουμε με σπόρους από ρόδι.

Πηγή: diatrofi.gr

Δείτε ακόμη

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια

Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια