Cream Crackers Παπαδοπούλου με προσούτο, κατίκι και σύκο 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ 5-10 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία (140 γρ.) Cream Crackers Παπαδοπούλου Κατίκι Προσούτο Σύκο Εκτέλεση Συνταγής 1 Τοποθετούμε πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου μια κουταλιά κατίκι. 2 Προσθέτουμε μια φέτα προσούτο. 3 Κόβουμε το σύκο στη μέση και το προσθέτουμε σε κάθε Cream Crackers Παπαδοπούλου. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια