Cream Crackers Παπαδοπούλου με καπνιστό σολομό, κάπαρη και ραπανάκι 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 4 Cream Crackers κλασικά 4 φέτες καπνιστό σολομό 100g κάπαρη 100g μαγιονέζα 20ml ελαιόλαδο Εκτέλεση Συνταγής 1 Αλείφουμε τα Cream Crackers με µαγιονέζα. 2 Προσθέτουμε λεπτές φετούλες σολομού. 3 Προσθέτουμε φέτες ραπανάκι και κάπαρη. 4 Ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια