Cream Crackers με β-γλυκάνη, κατίκι Δομοκού, γαλοπούλα & λαχανικά

5 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη

Υλικά

  • Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη
  • Κατίκι Δομοκού
  • Βραστή γαλοπούλα σε φέτες
  • Αγγουράκια κομμένα σε ροδέλες

Εκτέλεση Συνταγής

1

Απλώνουμε μία κουταλιά της σούπας κατίκι Δομοκού σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου με β γλυκάνη.

2

Κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια και τοποθετούμε ένα τετράγωνο κομμάτι σε κάθε Cream Cracker, πάνω από το κατίκι.

3

Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές ροδέλες και τοποθετούμε μία ροδέλα σε κάθε Cream Cracker.

4

Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά, όπως καρότο, πιπεριά κ.α.

Δείτε ακόμη

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με ταχίνι σοκολάτας, καρύδια και φλέικς μαύρης σοκολάτας

Cream Crackers Παπαδοπούλου με ταχίνι σοκολάτας, καρύδια και φλέικς μαύρης σοκολάτας