Cream Crackers με β-γλυκάνη, κατίκι Δομοκού, γαλοπούλα & λαχανικά
5 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Απλώνουμε μία κουταλιά της σούπας κατίκι Δομοκού σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου με β γλυκάνη.
Κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια και τοποθετούμε ένα τετράγωνο κομμάτι σε κάθε Cream Cracker, πάνω από το κατίκι.
Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές ροδέλες και τοποθετούμε μία ροδέλα σε κάθε Cream Cracker.
Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά, όπως καρότο, πιπεριά κ.α.