Cream Crackers με β-γλυκάνη, κατίκι Δομοκού, γαλοπούλα & λαχανικά

5 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη

Υλικά

  • Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη
  • Κατίκι Δομοκού
  • Βραστή γαλοπούλα σε φέτες
  • Αγγουράκια κομμένα σε ροδέλες

Εκτέλεση Συνταγής

1

Απλώνουμε μία κουταλιά της σούπας κατίκι Δομοκού σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου με β γλυκάνη.

2

Κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια και τοποθετούμε ένα τετράγωνο κομμάτι σε κάθε Cream Cracker, πάνω από το κατίκι.

3

Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές ροδέλες και τοποθετούμε μία ροδέλα σε κάθε Cream Cracker.

4

Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά, όπως καρότο, πιπεριά κ.α.

Δείτε ακόμη

Banner for Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο

Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο

Banner for Γλυκό σνακ με Cream Crackers με β-γλυκάνη και ταχίνι

Γλυκό σνακ με Cream Crackers με β-γλυκάνη και ταχίνι