Cream Crackers με ανθότυρο, λιαστή ντομάτα και ρίγανη 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία Cream Crackers Παπαδοπούλου Ανθότυρο Λιαστή ντομάτα Ρίγανη Εκτέλεση Συνταγής 1 Απλώνουμε πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου μία κουταλιά ανθότυρο. 2 Κόβουμε τη λιαστή ντομάτα σε φέτες και ρίχνουμε λίγη ρίγανη σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια