Cookie pops με μπισκότα Μιράντα

20' ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

Για τα cookie pops

  • 1 πακέτο μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου κλασικά 
  • 140 γρ. βούτυρο αγελάδος 
  • 80 γρ. κουβερτούρα γάλακτος  
  • 80 γρ. μπανάνα, πολτοποιημένη 
  • 25 Sticks για γλειφιτζούρια 

Για την επικάλυψη

  • 200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος  
  • 200 γρ. κουβερτούρα λευκή   
  • Χρωματιστά confetti  

 

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κάνουμε τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου κλασσικά σκόνη σε ένα μίξερ.  

2

Λιώνουμε το βούτυρο, μαζί με τη κουβερτούρα γάλακτος και ρίχνουμε το μείγμα στα μπισκότα.  

3

Προσθέτουμε τη μπανάνα και ανακατεύουμε καλά.  

4

Πλάθουμε σφαίρες των 18-20 γραμμαρίων περίπου και τις μεταφέρουμε στο ψυγείο να σφίξουν για τουλάχιστον μισή ώρα.  

5

Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε ξεχωριστά μπώλ.

6

Στηρίζουμε τα cookie pops σε stick για γλειφιτζούρια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.  

7

Πασπαλίζουμε με χρωματιστά confetti και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο για να στερεοποιηθεί η σοκολάτα για περίπου μισή ώρα.

Δείτε ακόμη

Banner for Σοκολατένια τούρτα με μπισκότα Μιράντα

Σοκολατένια τούρτα με μπισκότα Μιράντα

Banner for Ανάμεικτος κορμός με σοκολάτα, κόκκινα φρούτα και Πτι-Μπερ

Ανάμεικτος κορμός με σοκολάτα, κόκκινα φρούτα και Πτι-Μπερ