Cookie pops με μπισκότα Μιράντα
20' ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τα cookie pops
Για την επικάλυψη
Κάνουμε τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου κλασσικά σκόνη σε ένα μίξερ.
Λιώνουμε το βούτυρο, μαζί με τη κουβερτούρα γάλακτος και ρίχνουμε το μείγμα στα μπισκότα.
Προσθέτουμε τη μπανάνα και ανακατεύουμε καλά.
Πλάθουμε σφαίρες των 18-20 γραμμαρίων περίπου και τις μεταφέρουμε στο ψυγείο να σφίξουν για τουλάχιστον μισή ώρα.
Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε ξεχωριστά μπώλ.
Στηρίζουμε τα cookie pops σε stick για γλειφιτζούρια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.
Πασπαλίζουμε με χρωματιστά confetti και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο για να στερεοποιηθεί η σοκολάτα για περίπου μισή ώρα.