Cookie pops με μπισκότα Μιράντα

20' ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

Για τα cookie pops

  • 1 πακέτο μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου κλασικά 
  • 140 γρ. βούτυρο αγελάδος 
  • 80 γρ. κουβερτούρα γάλακτος  
  • 80 γρ. μπανάνα, πολτοποιημένη 
  • 25 Sticks για γλειφιτζούρια 

Για την επικάλυψη

  • 200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος  
  • 200 γρ. κουβερτούρα λευκή   
  • Χρωματιστά confetti  

 

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κάνουμε τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου κλασσικά σκόνη σε ένα μίξερ.  

2

Λιώνουμε το βούτυρο, μαζί με τη κουβερτούρα γάλακτος και ρίχνουμε το μείγμα στα μπισκότα.  

3

Προσθέτουμε τη μπανάνα και ανακατεύουμε καλά.  

4

Πλάθουμε σφαίρες των 18-20 γραμμαρίων περίπου και τις μεταφέρουμε στο ψυγείο να σφίξουν για τουλάχιστον μισή ώρα.  

5

Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε ξεχωριστά μπώλ.

6

Στηρίζουμε τα cookie pops σε stick για γλειφιτζούρια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.  

7

Πασπαλίζουμε με χρωματιστά confetti και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο για να στερεοποιηθεί η σοκολάτα για περίπου μισή ώρα.

Δείτε ακόμη

Banner for Καλαθάκι από Μιράντα με γιαούρτι και φρούτα

Καλαθάκι από Μιράντα με γιαούρτι και φρούτα

Banner for Κορμός λευκής σοκολάτας με μύρτιλα, βατόμουρα και Πτι Μπερ

Κορμός λευκής σοκολάτας με μύρτιλα, βατόμουρα και Πτι Μπερ