Cheesecake πραλίνας με Caprice και μόνο 4 υλικά

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

  • 250 γρ. Caprice Παπαδοπούλου (συν έξτρα 20-24 πουράκια για τα τοιχώματα του cheesecake)
  • 80 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 400 γρ. τυρί κρέμα
  • 300 γρ. πραλίνα φουντουκιού

Εκτέλεση Συνταγής

1

Θα χρειαστούμε μια ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου 20 εκατοστών με αποσπώμενα τοιχώματα. Εναλλακτικά το φτιάχνουμε σε ό,τι παρόμοιο σκεύος έχουμε.

2

Βάζουμε τα Caprice και το βούτυρο στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα. Ίσως, ανάλογα το μέγεθος του μπλέντερ, χρειαστεί να τα χτυπήσουμε σε δύο δόσεις.

3

Βάζουμε στη βάση από το τσέρκι μας το μείγμα των Caprice Παπαδοπούλου και απλώνουμε με τα δάχτυλα (ή τη βάση ενός ποτηριού) να πάει παντού.

4

Στη συνέχεια, κόβουμε στη μέση περίπου 20-24 Caprice και τα στερεώνουμε περιμετρικά στο τσέρκι μας.

5

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ ή σε ένα μπολ το τυρί με την πραλίνα φουντουκιού και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

6

Αδειάζουμε το μείγμα στο τσέρκι και μεταφέρουμε στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες.

Δείτε ακόμη

Banner for Κορμός με φιστικοβούτυρο και Caprice Παπαδοπούλου

Κορμός με φιστικοβούτυρο και Caprice Παπαδοπούλου

Banner for Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα