Cheesecake πραλίνας με Caprice και μόνο 4 υλικά
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Θα χρειαστούμε μια ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου 20 εκατοστών με αποσπώμενα τοιχώματα. Εναλλακτικά το φτιάχνουμε σε ό,τι παρόμοιο σκεύος έχουμε.
Βάζουμε τα Caprice και το βούτυρο στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα. Ίσως, ανάλογα το μέγεθος του μπλέντερ, χρειαστεί να τα χτυπήσουμε σε δύο δόσεις.
Βάζουμε στη βάση από το τσέρκι μας το μείγμα των Caprice Παπαδοπούλου και απλώνουμε με τα δάχτυλα (ή τη βάση ενός ποτηριού) να πάει παντού.
Στη συνέχεια, κόβουμε στη μέση περίπου 20-24 Caprice και τα στερεώνουμε περιμετρικά στο τσέρκι μας.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ ή σε ένα μπολ το τυρί με την πραλίνα φουντουκιού και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα στο τσέρκι και μεταφέρουμε στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες.