Cheesecake με Digestive Παπαδοπούλου
Από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τη βάση
Για την κρέμα
Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο.
Τοποθετούμε σε ένα τσέρκι διαμ. 20×4 εκ.
Βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και πιέζουμε πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί και την ζάχαρη και χτυπάμε με το φτερό ή το σύρμα προσθέτοντας σιγά σιγά και την κρέμα γάλακτος ρευστή.
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σφίξει η κρέμα σαν σφιχτή σαντιγί.
Σταματάμε το χτύπημα και αδειάζουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο.
Στρώνουμε με μια παλέτα όλη την επιφάνεια και αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.
Ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια μαχαιριού ή φλόγιστρου ή σεσουάρ.
Περιφερειακά γαρνίρουμε με μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου κόβοντας τα στην κάτω πλευρά για να γίνει επίπεδη.
Σερβίρουμε με γλυκό κουταλιού βύσσινο.