Brunch με Αρχαία Σπορά με δίκοκκο σιτάρι ολικής, αβοκάντο, κοτόπουλο και αυγό

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

10 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι, Oλικής Άλεσης

Υλικά

  • 4 φέτες ψωμί σε φέτες Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου
  • 1 αβοκάντο
  • 1/2 λεμόνι (χυμό)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 αυγά
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 8 κομμάτια κοτόπουλο πανέ (σε μπουκιές)
  • 1 χούφτα πράσινη σαλάτα μιξ

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε σε ένα μπολ την ψίχα του αβοκάντο. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

2

Τηγανίζουμε τα αυγά σε ελαιόλαδο.

3

Απλώνουμε σε δύο φέτες ψωμί Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι Παπαδοπούλου το αβοκάντο.

4

Προσθέτουμε από πάνω το ανθότυρο, το κοτόπουλο πανέ, τα αυγά μάτια, την πράσινη σαλάτα και κλείνουμε με ακόμα μια φέτα ψωμί Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης.

Δείτε ακόμη

Banner for Φρυγανισμένο ψωμάκι Aρχαία Σπορά με τυρί και καπνιστό σολομό

Φρυγανισμένο ψωμάκι Aρχαία Σπορά με τυρί και καπνιστό σολομό

Banner for Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου

Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου