Αυγοφέτες με Τοστ Plus Παπαδοπούλου
Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc
10 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Βάζουμε στην πρώτη φέτα Τοστ Plus μια φέτα τυρί, γαλοπούλα και κλείνουμε με τη δεύτερη.
Έπειτα χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλάτι για να ομογενοποιηθούν.
Βυθίζουμε για 2 λεπτά την κάθε πλευρά του τοστ
Τέλος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε περίπου 2 με 3 λεπτά ώστε να ροδίσει η κάθε πλευρά του ψωμιού.
Για το γαρνίρισμα χρησιμοποιούμε τα κράνμπερι και κόβουμε τις αυγοφέτες σε τρίγωνα κομμάτια.
Πηγή: diatrofi.gr