Αυγά με σάλτσα γιαούρτι-σχοινόπρασο σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

30 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES με σουσάμι

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου KRISPIES με σουσάμι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 20 φυλλαράκια σχοινόπρασο, ψιλοκομμένα
  • μια πρέζα θαλασσινό αλάτι
  • μια πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 5 αυγά
  • 16 πράσινα σπαράγγια
  • Λίγο μπούκοβο

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βράζετε τα αυγά για 7 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν μέσα σε κρύο νερό. Τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.

2

Κόβετε τις άκρες από τα σπαράγγια και τα μπλανσάρετε για 1 λεπτό σε νερό που βράζει. Όταν είναι έτοιμα τα ρίχνετε σε παγωμένο νερό μέχρι να κρυώσουν εντελώς.

3

Σε ένα μπωλ, αναμειγνύετε το γιαούρτι, με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασσο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε.

4

Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού σως γιαούρτι-σχοινόπρασσο σε κάθε  KRISPIES, 2 φέτες αυγό και ένα σπαράγγι εγκάρσια κομμένο.

5

Γαρνίρετε με λίγο μπούκοβο

Δείτε ακόμη

Banner for Ντιπ πικάντικης φέτας σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

Ντιπ πικάντικης φέτας σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

Banner for Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου

Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου