Αυγά με σάλτσα γιαούρτι-σχοινόπρασο σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι
30 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Βράζετε τα αυγά για 7 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν μέσα σε κρύο νερό. Τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.
Κόβετε τις άκρες από τα σπαράγγια και τα μπλανσάρετε για 1 λεπτό σε νερό που βράζει. Όταν είναι έτοιμα τα ρίχνετε σε παγωμένο νερό μέχρι να κρυώσουν εντελώς.
Σε ένα μπωλ, αναμειγνύετε το γιαούρτι, με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασσο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε.
Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού σως γιαούρτι-σχοινόπρασσο σε κάθε KRISPIES, 2 φέτες αυγό και ένα σπαράγγι εγκάρσια κομμένο.
Γαρνίρετε με λίγο μπούκοβο