Αυγά με σάλτσα γιαούρτι-σχοινόπρασο σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

30 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES με σουσάμι

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου KRISPIES με σουσάμι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 20 φυλλαράκια σχοινόπρασο, ψιλοκομμένα
  • μια πρέζα θαλασσινό αλάτι
  • μια πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 5 αυγά
  • 16 πράσινα σπαράγγια
  • Λίγο μπούκοβο

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βράζετε τα αυγά για 7 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν μέσα σε κρύο νερό. Τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.

2

Κόβετε τις άκρες από τα σπαράγγια και τα μπλανσάρετε για 1 λεπτό σε νερό που βράζει. Όταν είναι έτοιμα τα ρίχνετε σε παγωμένο νερό μέχρι να κρυώσουν εντελώς.

3

Σε ένα μπωλ, αναμειγνύετε το γιαούρτι, με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασσο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε.

4

Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού σως γιαούρτι-σχοινόπρασσο σε κάθε  KRISPIES, 2 φέτες αυγό και ένα σπαράγγι εγκάρσια κομμένο.

5

Γαρνίρετε με λίγο μπούκοβο