Ατομικές Κις-Λορέν με ψωμί σε φέτες Xωριανό Παπαδοπούλου

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

20 ΛΕΠΤΑ
12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Χωριανό Σταρένιο με 6 Δημητριακά

Υλικά

  • 400γρ. τυρί τύπου ρεγκάτο
  • 15 φέτες προσούτο
  • 1 πράσο
  • 1 αυγό
  • 250γρ. κρέμα γάλακτος
  • Μία συσκευασία από ψωμί Xωριανό Παπαδοπούλου Σταρένιο με 6 Δημητριακά
  • 60γρ. βούτυρο

Εκτέλεση Συνταγής

1

Tρίβουμε το τυρί.

2

Ψιλοκόβουμε το πράσο και το προσούτο και τα σοτάρουμε με το μισό βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν.

3

Τα τοποθετούμε στο μπολ με το τυρί και προσθέτουμε το αυγό και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.

4

Παίρνουμε ένα ταψί για cup-cakes και βουτυρώνουμε καλά τις θήκες με το υπόλοιπο βούτυρο.

5

Τοποθετούμε σε κάθε θήκη από μία φέτα ψωμιού αφού έχουμε αφαιρέσει την κόρα.

6

Μέσα σε κάθε ψωμάκι τοποθετούμε λίγη από τη γέμιση.

7

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

8

Τα Κις-Λορέν είναι έτοιμα. Καλή όρεξη!