Ατομικά ταρτάκια με μήλο-αχλάδι και μπισκότα Μιράντα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για την βάση
Για την κρέμα γιαούρτι
Για την διακόσμηση
Κάνουμε τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου με 30% λιγότερη ζάχαρη σκόνη σε ένα μίξερ.
Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε το μείγμα στα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Στρώνουμε το μείγμα μπισκότου στις φόρμες και σχηματίζουμε το κέλυφος από τα ταρτάκια. Μεταφέρουμε στο ψυγείο για να δέσει η βάση για τουλάχιστον μισή ώρα.
Για την κρέμα γιαούρτι: χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και το περιεχόμενο του stick βανίλιας για λίγα λεπτά μέχρι να διογκωθεί. Προσθέτουμε το στραγγιστό γιαούρτι και το μέλι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα. Μεταφέρουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με στρογγυλό στόμιο και μοιράζουμε τη κρέμα ισόποσα στα ταρτάκια. Διατηρούμε στο ψυγείο.
Διακοσμούμε μαζί με το παιδί, λίγο πριν σερβίρουμε, για να διατηρήσουν τα φρούτα όλες τους τις βιταμίνες.Χρησιμοποιούμε φρεσκοκομμένο πράσινο μήλο για το σώμα της χελώνας και πράσινο σταφύλι για τα ποδαράκια και το κεφάλι της. Για τα ματάκια της χελώνας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σποράκια φράουλας ή τα μαύρα σποράκια από το ακτινίδιο.