Υλικά 4 Τορτίγιες Κλασικές Παπαδοπούλου Λίγο ελαιόλαδο ανακατεμένο με πιπέρι καγιέν Εκτέλεση Συνταγής 1 Αλείφουμε τις πίτες και από τις δύο πλευρές με το ελαιόλαδο και το καγιέν. 2 Τις κόβουμε σε τρίγωνα (ιδανικό εργαλείο είναι η ροδέλα που κόβουμε την πίτσα). 3 Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 10-15’ στους 180 βαθμούς. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Εύκολες Crepe Suzette με Tortillas Παπαδοπούλου Μανιταρόπιτα με φέτα σε Tortillas Παπαδοπούλου x
Δείτε ακόμη Εύκολες Crepe Suzette με Tortillas Παπαδοπούλου Μανιταρόπιτα με φέτα σε Tortillas Παπαδοπούλου