THINS Κλασικά με άλειμμα από αβοκάντο και μανιτάρια
Από την Χριστίνα Ζουπάνου (Α Vegan Foodie)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Χριστίνα Ζουπάνου (Α Vegan Foodie)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τα 4 THINS Κλασικά.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και το κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
Αφού κάψει το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδια με λίγο αλάτι προκειμένου να βγάλει τα υγρά του.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
Παράλληλα, σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το αβοκάντο, την πάπρικα και τον χυμό λεμονιού. Με ένα πιρούνι πιέζουμε τα υλικά μέχρι να γίνει το αβοκάντο αλοιφή.
Αφού τσιγαριστούν τα μανιτάρια, προσθέτουμε τη σόγια και το λευκό κρασί. Συνεχίζουμε με το εστραγκόν, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά. (Συνολικός χρόνος στο τηγάνι 10-15 λεπτά).
Βάζουμε τα μανιτάρια σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά καβουρδίζουμε λίγo κουκουνάρι.
Αλείφουμε πάνω στα THINS Κλασικά το άλειμμα από αβοκάντο και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
Βάζουμε σαν topping κουκουνάρι και βασιλικό.