THINS Κλασικά με άλειμμα από αβοκάντο και μανιτάρια

Image of author Χριστίνα Ζουπάνου (A Vegan Foodie)

Από την Χριστίνα Ζουπάνου (Α Vegan Foodie)

20 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of THINS Κλασικά

Υλικά

  • THINS Κλασικά 
  • ώριμο αβοκάντο μεσαίου μεγέθους 
  • ¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή 
  • ½ – 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 
  • 250 γρ. μανιτάρια λευκά μεσαίου ή μικρού μεγέθους 
  • 60 γρκρεμμύδι 
  • κ.σ. σόγια 
  • κ.σ. λευκό κρασί (προαιρετικά) 
  • κ.γ. εστραγκόν 
  • ½ κ.γ. ρίγανη 
  • Λίγο ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα 
  • Αλάτι και πιπέρι όσο επιθυμείτε 
  • Κουκουνάρι και λίγο βασιλικό σαν topping 

Εκτέλεση Συνταγής

1

Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τα 4 THINS Κλασικά. 

2

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και το κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες. 

3

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε  λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. 

4

Αφού κάψει το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδια με λίγο αλάτι προκειμένου να βγάλει τα υγρά του. 

5

Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια. 

6

Παράλληλα, σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το αβοκάντο, την πάπρικα και τον χυμό λεμονιού. Με ένα πιρούνι πιέζουμε τα υλικά μέχρι να γίνει το αβοκάντο αλοιφή. 

7

Αφού τσιγαριστούν τα μανιτάριαπροσθέτουμε τη σόγια και το λευκό κρασί. Συνεχίζουμε με το εστραγκόν, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά. (Συνολικός χρόνος στο τηγάνι 10-15 λεπτά). 

8

Βάζουμε τα μανιτάρια σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά καβουρδίζουμε λίγo κουκουνάρι. 

9

Αλείφουμε πάνω στα THINS Κλασικά το άλειμμα από αβοκάντο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. 

10

Βάζουμε σαν topping κουκουνάρι και βασιλικό.