Pancakes με τριμμένα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Ολικής Παπαδόπουλου
Από την Niki's food
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Niki's food
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για το σερβίρισμα
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν και τη βανίλια.
Σε ένα άλλο ανακατεύουμε το γάλα, το βούτυρο και το αυγό μέχρι να ενωθούν καλά.
Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι στο γάλα και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε και με το τριμμένο μπισκότο.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο και προσθέτουμε περίπου μία μεγάλη κουταλιά της σούπας από το μείγμα μας.
Με το πίσω μέρος του κουταλιού απλώνουμε απαλά τα pancakes χωρίς να χάσουμε όγκο.
Αφήνουμε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές και συνεχίζουμε με επόμενη κουταλιά.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τον υπόλοιπο χυλό αλείφοντας κάθε φορά το τηγάνι με λίγο βούτυρο.
Σερβίρουμε με μέλι, βούτυρο ξηρών καρπών, σπασμένα μπισκότα, φρούτα και ΜΙΡΑΝΤΑ Ολικής Παπαδοπούλου.