Μους σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και Digestive χωρίς ζάχαρη
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
45-55 ΛΕΠΤΑ
5 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη μους και με μια ώριμη μπανάνα μειώνοντας την ποσότητα του φιστικοβούτυρου.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.
Στο μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα το γάλα, το φιστικοβούτυρο, το εκχύλισμα βανίλιας, το σιρόπι αγαύης για 1 λεπτό, προσθέτουμε την κουβερτούρα σε ροή και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3-4 λεπτά.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα μοιράζουμε σε 5 ποτηράκια, γεμίζουμε με τη μους και αφήνουμε 30-40 λεπτά στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.