Μους σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και Digestive χωρίς ζάχαρη

Image of author Εύα Μονοχάρη (Funkycookgr)

Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)

45-55 ΛΕΠΤΑ
5 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Digestive χωρίς ζάχαρη

Υλικά

  • 10 μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ χωρίς ζάχαρη
  • 500ml γάλα σόγιας, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 400 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • 200 γρ. φιστικοβούτυρο, απαλό
  • 1 κ.γ. σιρόπι αγαύης, προαιρετικά
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

TIP

Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη μους και με μια ώριμη μπανάνα μειώνοντας την ποσότητα του φιστικοβούτυρου.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.

2

Στο μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα το γάλα, το φιστικοβούτυρο, το εκχύλισμα βανίλιας, το σιρόπι αγαύης για 1 λεπτό, προσθέτουμε την κουβερτούρα σε ροή και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3-4 λεπτά.

3

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα μοιράζουμε σε 5 ποτηράκια, γεμίζουμε με τη μους και αφήνουμε 30-40 λεπτά στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.