Μους σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και Digestive χωρίς ζάχαρη

Image of author Εύα Μονοχάρη (Funkycookgr)

Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)

45-55 ΛΕΠΤΑ
5 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Digestive χωρίς ζάχαρη

Υλικά

  • 10 μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ χωρίς ζάχαρη
  • 500ml γάλα σόγιας, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 400 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • 200 γρ. φιστικοβούτυρο, απαλό
  • 1 κ.γ. σιρόπι αγαύης, προαιρετικά
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

TIP

Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη μους και με μια ώριμη μπανάνα μειώνοντας την ποσότητα του φιστικοβούτυρου.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.

2

Στο μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα το γάλα, το φιστικοβούτυρο, το εκχύλισμα βανίλιας, το σιρόπι αγαύης για 1 λεπτό, προσθέτουμε την κουβερτούρα σε ροή και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3-4 λεπτά.

3

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα μοιράζουμε σε 5 ποτηράκια, γεμίζουμε με τη μους και αφήνουμε 30-40 λεπτά στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Healthy lime pie με Digestive Παπαδοπούλου χωρίς ζάχαρη

Healthy lime pie με Digestive Παπαδοπούλου χωρίς ζάχαρη

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο