Μανιταρόπιτα με φέτα σε Tortillas Παπαδοπούλου
Γαβριήλ Νικολαΐδης
15' ΛΕΠΤΑ
4-6 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Γαβριήλ Νικολαΐδης
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
20 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο, περασμένο στον τρίφτη
500 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα σε φέτες
200 γρ. φέτα
10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
6 Tortillas Παπαδοπούλου Κλασικές
Αλάτι
Πιπέρι
Σε ένα φαρδύ τηγάνι σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να χάσουν τον όγκο τους.
Βάζουμε στο κέντρο κάθε τορτίγιας το μίγμα μανιταριών.
Προσθέτουμε χοντροθρυμματισμένη φέτα και ντοματίνια.
Τυλίγουμε σε ρολάκια και κόβουμε στη μέση.
Ψήνουμε στην τοστιέρα και σερβίρουμε.