Κολοκυθόσουπα βελουτέ με KRISPIES Παπαδοπούλου ολικής άλεσης
60 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τρίβουμε το τζίντζερ. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και το γάλα καρύδας. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.
Χτυπάμε τη σούπα σε μούλτι μέχρι να γίνει απαλή και κρεμώδης.
Σερβίρουμε ζεστή.