Κολοκυθόσουπα βελουτέ με KRISPIES Παπαδοπούλου ολικής άλεσης

60 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES ολικής άλεσης

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου Krispies ολικής άλεσης
  • 1 κιλό κολοκύθα
  • 75 γρ. φρέσκο τζίντζερ
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 125 ml γάλα καρύδας
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 750 ml ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση Συνταγής

1

Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τρίβουμε το τζίντζερ. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους.

2

Προσθέτουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε για 2-3 λεπτά.

3

Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και το γάλα καρύδας. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.

4

Χτυπάμε τη σούπα σε μούλτι μέχρι να γίνει απαλή και κρεμώδης.

5

Σερβίρουμε ζεστή.