Γρήγορο, μεσογειακό γεύμα με Cream Crackers με Σίκαλη Ολικής Άλεσης 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 1 κουτί (140 γρ.) Cream Crackers Παπαδοπούλου με Σίκαλη Ολικής Άλεσης Φέτα Ντοματίνια Ελιές Εκτέλεση Συνταγής 1 Κόβουμε το τυρί φέτα σε μικρά κομμάτια. Τοποθετούμε 2-3 κομμάτια τυρί φέτα πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου. 2 Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα τοποθετούμε πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου. 3 Συνοδεύουμε τη συνταγή μας με ελιές της προτίμησής μας. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες