French toast με Ψωμί σε φέτες Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

20 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

Υλικά

  • 8 φέτες Ψωμί σε φέτες Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη
  • 2 αυγά
  • 80 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • λίγο αλάτι
  • μέλι, μπανάνα & μούρα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, την κανέλα, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.

2

Βυθίζουμε για 1 λεπτό την κάθε φέτα ψωμί στο μπολ με το μείγμα αυγού έτσι ώστε να απορροφήσει καλά τα υγρά (προσέχουμε να μην αφήσουμε περισσότερη ώρα για να μη μουλιάσει το ψωμί).

3

Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

4

Γαρνίρουμε με μέλι, μπανάνα, μούρα και έξτρα κανέλα.