Ντιπ με βασιλικό και σκόρδο και Κριτσίνια μακεδονικά Παπαδοπούλου με προσούτο
10 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και ρίχνουμε το ούζο, τον πολτό ελιάς, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον βασιλικό και λίγο αλάτι.
Ανακατεύουμε το μίγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.
Τυλίγουμ κάθε Μακεδονικό Κριτσίνι Παπαδοπούλου με μία φέτα προσούτο και συνοδεύουμε με αυτά το ντιπ του γιαουρτιού