Ντιπ με βασιλικό και σκόρδο και Κριτσίνια μακεδονικά Παπαδοπούλου με προσούτο

10 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Κριτσίνια μακεδονικά σίτου

Υλικά

  • 2 φλιτζ. γιαούρτι
  • 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • 3 κουτ. σούπας πολτός ελιάς
  • λίγο αλάτι
  • 16 φέτες προσούτο
  • 16 Κριτσίνια μακεδονικά Παπαδοπούλου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και ρίχνουμε το ούζο, τον πολτό ελιάς, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον βασιλικό και λίγο αλάτι.

2

Ανακατεύουμε το μίγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.

3

Τυλίγουμ κάθε Μακεδονικό Κριτσίνι Παπαδοπούλου με μία φέτα προσούτο και συνοδεύουμε με αυτά το ντιπ του γιαουρτιού