Cream Crackers Σίκαλη Ολικής, βούτυρο, μαρμελάδα και σταφίδες 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία (175 γρ.) Cream Crackers Παπαδοπούλου με Σίκαλη Ολικής Άλεσης Βούτυρο Μαρμελάδα πορτοκάλι Σταφίδες Εκτέλεση Συνταγής 1 Απλώνουμε πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου με Σίκαλη Ολικής Άλεσης λίγο βούτυρο. 2 Απλώνουμε τη μαρμελάδα πορτοκάλι. 3 Για το σερβίρισμα, προσθέτουμε σταφίδες. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με γιαούρτι, αποξηραμένα δαμάσκηνα και σταφίδες x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με γιαούρτι, αποξηραμένα δαμάσκηνα και σταφίδες