Cream Crackers με Σίκαλη Ολικής με ντοματίνια, παρμεζάνα και πέστο 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 1 συσκευασία (165 γρ.) Cream Crackers Παπαδοπούλου με Σίκαλη Ολικής Άλεσης Ντοματίνια Παρμεζάνα Πέστο βασιλικού Εκτέλεση Συνταγής 1 Απλώνουμε πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου με Σίκαλη Ολικής Άλεσης μία κουταλιά πέστο βασιλικού. 2 Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε πάνω από το πέστο βασιλικού. 3 Προσθέτουμε flakes παρμεζάνας. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με γιαούρτι, αποξηραμένα δαμάσκηνα και σταφίδες x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με γιαούρτι, αποξηραμένα δαμάσκηνα και σταφίδες