Ψωμί Γερμανικού τύπου με Σίκαλη

Product Image of Ψωμί Γερμανικού τύπου με Σίκαλη

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Συνδυασμός σίκαλης και φυσικού προζυμιού!

To ψωμί Γερμανικού Τύπου με σίκαλη είναι πλούσιο σε εδώδιμες ίνες, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Ο συνδυασμός της σίκαλης με το φυσικό προζύμι χαρίζουν μία  ξεχωριστή, μεστή γεύση και υφή στο ψωμί γερμανικού τύπου. Απολαύστε το σε γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς εύκολα και γρήγορα και θα έχετε ένα χορταστικό και θρεπτικό γεύμα!

Διατροφικές Πληροφορίες

Συστατικά

Αλεύρι σίτου 29%, προζύμι 26% (αλεύρι σίκαλης 15,5%, νερό), νερό, αλεύρι σίκαλης 16,5%, μαγιά, αλάτι, αλεύρι βύνης κριθαριού, ρυθμιστής οξύτητας (οξικά άλατα του νατρίου), συντηρητικό (σορβικό οξύ), φυσική αρωματική ύλη.

Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Ανά 100g Ανά φέτα ~63g %ΠΠΑ* ανά φέτα
Ενέργεια 909kJ/215kcal 573kJ/135kcal 7%
Λιπαρά 1,2g 0,8g 1%
Κορεσμένα 0,2g 0,1g 1%
Μονοακόρεστα 0,4g 0,2g
Πολυακόρεστα 0,6g 0,4g
Υδατάνθρακες 41g 25,8g 10%
Σάκχαρα 3,1g 2,0g 2%
Εδώδιμες ίνες 6,3g 4,0g
Πρωτεΐνες 6,9g 4,3g 9%
Αλάτι 1,2g 0,76g 13%
*Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ / 2 000 kcal).

Στιγμές με Ψωμί Γερμανικού τύπου

image for Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου

Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου

image for Ψωμί Παπαδοπούλου Γερμανικού τύπου με χούμους παντζάρι και κατσικίσιο τυρί

Ψωμί Παπαδοπούλου Γερμανικού τύπου με χούμους παντζάρι και κατσικίσιο τυρί