Ψωμί Γερμανικού τύπου με Σίκαλη
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Συνδυασμός σίκαλης και φυσικού προζυμιού!
To ψωμί Γερμανικού Τύπου με σίκαλη είναι πλούσιο σε εδώδιμες ίνες, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Ο συνδυασμός της σίκαλης με το φυσικό προζύμι χαρίζουν μία ξεχωριστή, μεστή γεύση και υφή στο ψωμί γερμανικού τύπου. Απολαύστε το σε γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς εύκολα και γρήγορα και θα έχετε ένα χορταστικό και θρεπτικό γεύμα!
Διατροφικές Πληροφορίες
Συστατικά
Αλεύρι σίτου 29%, προζύμι 26% (αλεύρι σίκαλης 15,5%, νερό), νερό, αλεύρι σίκαλης 16,5%, μαγιά, αλάτι, αλεύρι βύνης κριθαριού, ρυθμιστής οξύτητας (οξικά άλατα του νατρίου), συντηρητικό (σορβικό οξύ), φυσική αρωματική ύλη.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει σπόρους σουσαμιού, σόγια, λούπινο και σινάπι.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ | Ανά 100g | Ανά φέτα ~63g | %ΠΠΑ* ανά φέτα |
---|---|---|---|
Ενέργεια | 909kJ/215kcal | 573kJ/135kcal | 7% |
Λιπαρά | 1,2g | 0,8g | 1% |
Κορεσμένα | 0,2g | 0,1g | 1% |
Μονοακόρεστα | 0,4g | 0,2g | |
Πολυακόρεστα | 0,6g | 0,4g | |
Υδατάνθρακες | 41g | 25,8g | 10% |
Σάκχαρα | 3,1g | 2,0g | 2% |
Εδώδιμες ίνες | 6,3g | 4,0g | |
Πρωτεΐνες | 6,9g | 4,3g | 9% |
Αλάτι | 1,2g | 0,76g | 13% |