Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στηρίζει με υποτροφίες τους νέους της Ύδρας

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θα χορηγήσει για το τρέχον έτος 2021 δύο υποτροφίες, ποσού 4.000,00 ευρώ εκάστη, για μεταπτυχιακές σπουδές.

Featured image for Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στηρίζει με υποτροφίες τους νέους της Ύδρας

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θα χορηγήσει για το τρέχον έτος 2021 δύο υποτροφίες, ποσού 4.000,00 ευρώ εκάστη, για μεταπτυχιακές σπουδές.

Α) Προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφιών

Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • Να έχουν αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Ύδρας.
  • Να έχουν εισαχθεί σε Πανεπιστημιακή (Ανώτατη) Σχολή μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων.
  • Να έχουν λάβει το πτυχίο τους.
  • Να έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ελληνικού ή ξένου Πανεπιστημίου.

Β) Τρόπος επιλογής

Η επιλογή θα γίνει με βάση το βαθμό στις Πανελλήνιες Εξετάσεις (συντελεστής βαρύτητας 70%) και το βαθμό πτυχίου (συντελεστής βαρύτητας 30%).

Οι υποτροφίες θα δοθούν στους υποψηφίους, που θα έχουν συγκεντρώσει τις δύο υψηλότερες βαθμολογίες, με βάση τον ανωτέρω υπολογισμό.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο υποψηφίων στον υψηλότερο βαθμό, οι υποτροφίες θα δοθούν και στους δύο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας περισσοτέρων στον υψηλότερο βαθμό θα γίνει κλήρωση (ηλεκτρονική), ώστε να αναδειχθούν δύο.

Κλήρωση (ηλεκτρονική) επίσης θα γίνει σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ περισσοτέρων του ενός υποψηφίων στον αμέσως επόμενο, μετά τον υψηλότερο, βαθμό.

Γ) Τρόπος υποβολής αιτήσεων

Οι αιτήσεις, στις οποίες πρέπει να αναφέρονται όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail, πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά (να μην ξεπερνούν τα 5MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] υπόψιν κας. Η.Βασιλειάδου, από 10/05/2021 μέχρι 10/08/2021 και θα συνοδεύονται από:

α) αντίγραφο απολυτηρίου του υποψηφίου από το Γενικό Λύκειο Ύδρας, β) βεβαίωση συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την πιστοποίηση της βαθμολογίας του υποψηφίου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, γ) αντίγραφο του πτυχίου του υποψηφίου με βαθμό πτυχίου και δ) πιστοποίηση από το οικείο Πανεπιστήμιο περί αποδοχής του υποψηφίου σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου.

Δ) Η επιλογή των δύο υποτρόφων θα γίνει, με τον προαναφερθέντα τρόπο, στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Π.Ράλλη 26 στον Ταύρο στις 13/08/2021 και ώρα 11:00 και, εάν υπάρξει περίπτωση κλήρωσης, παρουσία συμβολαιογράφου.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν στους δύο υποτρόφους τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ε) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στο πλαίσιο της διαδικασίας χορήγησης των υποτροφιών η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 «Για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και της σχετικής ελληνικής εφαρμοστικής νομοθεσίας, θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των αιτούντων, όπως αυτά αναφέρονται ανωτέρω, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά για το σκοπό της χορήγησης των υποτροφιών. Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα, που θα αποστέλλουν οι αιτούντες, θα αποθηκευτούν και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας με αυτοματοποιημένες ή/και μη αυτοματοποιημένες μεθόδους, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης των υποτροφιών. Με την υποβολή της αίτησής και των σχετικών δικαιολογητικών, ο αιτών συναινεί ανεπιφύλακτα στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας χορήγησης των υποτροφιών. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα των αιτούντων θα διατηρηθούν για όσο χρόνο είναι εύλογα απαραίτητο για τις ανάγκες για τις οποίες συλλέγονται και πάντως θα καταστραφούν μετά τη χορήγηση των υποτροφιών.

Σύμφωνα με τα άρθρα 15 έως 18 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 «Για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», κάθε αιτών έχει δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, αντίρρησης αναφορικά με την επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων, την υποβολή παντός τύπου ερωτημάτων που τα αφορούν, καθώς και τη δήλωση ανάκλησης ή άρσης επί της δοθείσας συναινέσεως. Τα ως άνω δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν μέσω αποστολής συστημένης επιστολής στη διεύθυνση της έδρας της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.(οδός Πέτρου Ράλλη, αρ. 26, ΤΚ. 11810 Ταύρος – Αττικής) είτε μέσω τηλεφώνου στο τηλ. 210 3482000 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο: [email protected] , Υπεύθυνος δε Επεξεργασίας για τις ανάγκες του νόμου ορίζεται η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Τέλος, κάθε Συμμετέχων, έχει το δικαίωμα υποβολής Καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας αριθμός 1 – 3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, στο τηλέφωνο 2106475600 ή στην ηλεκτρονική σελίδα αυτής www.dpa.gr.