Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου κυκλοφορούν νέα γεύση με Χαρούπι

H οικογένεια των αγαπημένων Cream Crackers Παπαδοπούλου μεγαλώνει και υποδέχεται το νέο μέλος, Cream Crackers Παπαδοπούλου με Χαρούπι.

Featured image for Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου κυκλοφορούν νέα γεύση με Χαρούπι

H οικογένεια των αγαπημένων Cream Crackers Παπαδοπούλου μεγαλώνει και υποδέχεται το νέο μέλος, Cream Crackers Παπαδοπούλου με Χαρούπι.

Με την προσθήκη του χαρουπιού, ενός συστατικού άκρως Μεσογειακό και γνώριμο στις γεύσεις μας αλλά και με μεγάλη θρεπτική αξία, τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου με Χαρούπι καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε καταναλωτή για απόλαυση και ποιότητα στην διατροφή του.

Ζυμωμένα με φυσικό προζύμι, ανάλαφρα, τραγανά και με την ξεχωριστή γεύση που προκύπτει από το χαρούπι και το χαρουπόμελο, τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου με Χαρούπι είναι η ιδανική πρόταση σνακ πριν από κάθε μας δραστηριότητα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αλλά και όταν απλά θέλουμε να απολαύσουμε «κάτι» γευστικό και ελαφρύ που θα μας «κρατήσει».

Και φυσικά οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου με Χαρούπι είναι αμέτρητοι. Για ένα θρεπτικό πρωινό, ένα γρήγορο δεκατιανό ή ακόμα και για ένα εύκολο, ελαφρύ και χορταστικό βραδινό γεύμα, το μόνο που θα χρειαστούμε είναι τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου με Χαρούπι και έμπνευση. Άλλωστε, είναι γνωστό…τα Cream Crackers Παπαδοπούλου «Χωράνε σε κάθε μας Στιγμή»!

Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με Χαρούπι διατίθενται ήδη στα ράφια των supermarkets και στα καταστήματα μικρής λιανικής και έρχονται να συμπληρώσουν την σειρά προϊόντων με Χαρούπι που έχει δημιουργήσει η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.  για όλους εμάς που αγαπάμε την ξεχωριστή γεύση που προσδίδει το χαρούπι.