Κορμός σοκολάτας με ΠολυΔημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
15 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Βάζουμε το γάλα (ή ρόφημα αμυγδάλου) σε ένα μικρό κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε μέχρι να φτάσει λίγο πριν από το σημείο βρασμού.
Το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Προσθέτουμε το ταχίνι, το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ χοντροσπάμε τα μπισκότα.
Περιχύνουμε με το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα.
Τυλίγουμε σε σχήμα καραμέλας και μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου. Αφήνουμε να σφίξει για τουλάχιστον 3 ώρες.
Στη συνέχεια, βγάζουμε τον κορμό από το ψυγείο και ξετυλίγουμε από τη λαδόκολλα. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.