Κορμός σοκολάτας με ΠολυΔημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

15 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & γάλα

Υλικά

  • 360 γρ. μπισκότα ΠολυΔημητριακά  Παπαδοπούλου
  • 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, τεμαχισμένη σε μικρότερα κομμάτια
  • 200 γρ. γάλα (η ρόφημα αμυγδάλου)
  • 80 γρ. ταχίνι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε το γάλα (ή ρόφημα αμυγδάλου) σε ένα μικρό κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε μέχρι να φτάσει λίγο πριν από το σημείο βρασμού.

2

Το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

3

Προσθέτουμε το ταχίνι, το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε.

4

Σε ένα μεγάλο μπολ χοντροσπάμε τα μπισκότα.

5

Περιχύνουμε με το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.

6

Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα.

7

Τυλίγουμε σε σχήμα καραμέλας και μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου. Αφήνουμε να σφίξει για τουλάχιστον 3 ώρες.

8

Στη συνέχεια, βγάζουμε τον κορμό από το ψυγείο και ξετυλίγουμε από τη λαδόκολλα. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα