Κορμός με πουράκια Caprice Παπαδοπούλου και φιστίκι Αιγίνης

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

  • 200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 1 κουτί (400 ml) ζαχαρούχο γάλα
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 200 γρ. φιστίκια Αιγίνης (ολόκληρα)
  • 200 γρ. Caprice Παπαδοπούλου χοντροσπασμένα (συν έξτρα για το food styling)

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και τη σοκολάτα.

2

Προσθέτουμε το κακάο.

3

Αφού λιώσουν καλά προσθέτουμε το φιστίκι.

4

Προσθέτουμε και τα σπασμένα Caprice Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε καλά.

5

Στρώνουμε τη βάση μιας φόρμας για κέικ με Caprice Παπαδοπούλου

6

Γεμίζουμε τη φόρμα με το μείγμα.

7

Μεταφέρουμε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 2 ώρες, να σφίξει.